Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 8-16 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
Novinky
01.02.2021
Greenwashing: aneb firmy, které se snaží zalíbit nepoctivě
Opravdu je tento produkt a nebo tato firma ekologická a udržitelná? Evropská komise společně s institucemi pro ochranu spotřebitele zveřejnila před tř... číst celé
18.10.2020
Začínáme Svetroně!
Už teď se těšíme na vaše recenze! Budeme rádi za vaše připomínky a jakékoliv rady! číst celé
18.10.2020
Bude mi zrovna tenhle svetr?
Jelikož se každý výrobce může lišit ve velikostech, je dobré se před nákupem u nás přeměřit. Každý náš svetr pečlivě měříme aby každý zákazník věděl, ... číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
01.02.2021 Udržitelnost
Greenwashing: aneb firmy, které se snaží zalíbit nepoctivě
Opravdu je tento produkt a nebo tato firma ekologická a udržitelná? číst celé
24.10.2020 Móda
Nakupování v sekáči
2 DŮVODY, PROČ NAKUPOVAT OBLEČENÍ Z DRUHÉ RUKY číst celé
Zobrazit všechny články
Nepropásněte novinky, akce a slevy!

Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme obvykle párkrát za rok.

Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zobrazování marketingových nabídek
  1. Udělujete tímto souhlas společnosti MARV, s.r.o., se sídlem Medkova 1591/34, Pražské Předměstí, 500 02 Hradec Králové, identifikační číslo: 05898587, zapsané v obchodním rejstříku vedenémv Hradci Králové C 39096/KSHK Krajský soud. (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • marketingové cookies (anonymní)
    • aktivita uživatele (prohlížené produkty a stránky, nákupní chování)
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • marketingového zpracování Vašich nákupních preferencí
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 90 dní a to za účelem:

    • marketingového zpracování vašich nákupních preferencí, pokud tuto dobu neprodloužíte
    • personalizace (tedy přizpůsobení) obchodních nabídek či kampaní, pokud tuto dobu neprodloužíte
  4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů, osobní údaje však mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

    • Poskytovatelem služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice
    • Poskytovatelem služby Facebook Ads, provozované společností Facebook Inc., sídlem 1601 Willow Road, Menlo Park, CA 94025, USA
    • Poskytovatelem služby Google AdWords, provozované společností Google Inc., sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA
    • Poskytovatelem služby Sklik, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU. (Servery na území EU)

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to úpravou preferencí ochrany soukromí v patičce webu nebo zasláním emailu.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek zabránění spouštění remarketingových kódů reklamních nástrojů a zabránění personalizace obsahu na webových stránkách e-shopu
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

Greenwashing: aneb firmy, které se snaží zalíbit nepoctivě
01.02.2021 Udržitelnost
Greenwashing: aneb firmy, které se snaží zalíbit nepoctivě
Opravdu je tento produkt a nebo tato firma ekologická a udržitelná? číst celé
Nakupování v sekáči
24.10.2020 Móda
Nakupování v sekáči
2 DŮVODY, PROČ NAKUPOVAT OBLEČENÍ Z DRUHÉ RUKY číst celé
Nepropásněte novinky, akce a slevy!
Můžete se kdykoli odhlásit. Zasíláme obvykle párkrát za rok.
Nejčtenější na blogu
Doprava a Platební metody
Kontakty
Zákaznická podpora Svetroň
Zákaznická podpora Svetroň
(Po-Pá, 8-16 hod.)
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz